Terminos y condiciones

Magazinul online www.koreancosmetics.ro este administrat de S.C. INFOWATT SRL, cu sediul social in Strada Prut nr. 8, Husi, Romania, 735100 avand codul de inregistrare fiscala RO1667866, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J372/553/2004, telefon: 0761506050/0742353914

INFOWATT  SRL  depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.

Definitie termeni utilizati:

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o comanda pe www.koreancosmetics.ro .

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre Infowatt SRL noastra si acesta din urma.

CONTRACT: o COMANDA confirmata de catre Infowatt SRL , prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI produsele solicitate de acesta, iar CLINETUL este de acord efectueze plata acestora.

UTILIZATORII www.koreancosmetics.ro  sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tutror operatiunilor si a raporturilor intre parti fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

Prin accesarea www.koreancosmetics.ro  UTILIZATORII sunt de acord sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia in vigoarea pe teritoriul Romaniei.

DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE

Prin lansarea unei COMENZI pe www.koreancosmetics.ro, CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic sau e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.

Daca INFOWATT SRL confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

InfoWatt SRL nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre companie.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe www.koreancosmetics.ro confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate pe magazinul online.

PRETUL CONTRACTULUI

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe www.koreancosmetics.ro . Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja lansate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Infowatt SRL atentioneaza asupra faptului exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale MAGAZIN ONLINE sau erori, pretul afisat pe MAGAZIN ONLINE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Infowatt  SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Pretul include TVA precum si orice alta taxa,  dar nu include cheltuielile de livrare.

MODALITATILE DE LIVRARE

SRL isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de maxim 7 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este diponibil, INfowattSRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

INfowattSRL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid, conform optiunii CLIENTULUI

MODALITATILE DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. INfowattSRL va emite catre CLIENT o factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Platile se pot efectua prin depunere de numerar in cont, prin ordin de plata, sau online cu Card Bancar

Plata online folosind cardul: Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Pentru plata prin card se percepe un comision suplimentar de 0.5 lei + 1,6% din valoarea comenzii sub titlu de plata catre procesatorul de carti de credit.

Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Depunere de numerar in cont: Se poate face la oficiile Bancii Transilvania din intreaga tara.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT diferit, Infowatt SRL se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.

Infowatt SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. Livrarea produselor va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

 POLITICA DE RETURNARE

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

Clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 10 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. 
Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului.

In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 30 de zile de la receptionarea de catre KoreanCosmetics.ro a produslui returnat.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intru-cat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

 1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus
 2. Completati formularul standard de retur KoreanCosmetics.ro pe care il puteti descarca aici
 3. Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail koreanshop@infowatt.ro pentru a primi un numar de retur
 4. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.
 5. Expediati coletul la adresa: SC INFOWATT SRL, str. Prut nr. 8, Husi, Romania, 735100  prin serviciu de curierat rapid sau prin Posta Romana.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat(a) de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra.

In cazul inlocuirii cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).
Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 30 de zile de receptionarea returului.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact.

EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 16:00 sunt expediate in maxim 24 ore de la confirmarea platii, in limita stocului disponibil.

Procesare comenzilor ce includ produse a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Curierat rapid

 • Tariful standard de livrare este de 18 lei pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 180 de lei.
 • Comenzile mai mari de 200 de lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin Curier
 • Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului.
 • Livrarea coletelor sambata este posibila, dar nu poate fi garantata
 • Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa)